Vijesti
Politika
PDP
Dodik je veoma uplašen zbog uloge u brojnim aferama
07.09.2013. 14:00
Izvor: mojevijesti.ba
Dodik je veoma uplašen zbog uloge u brojnim aferama
Povodom jučerašnjeg saopštenja SNSD-a, PDP podsjeća javnost da je lider PDP Mladen Ivanić pravosnažno oslobođen u montiranom sudskom procesu u kojem su učestvovali upravo Milorad Dodik i pojedini predstavnici međunarodne zajednice, slično kao kada je Dodik pravio spiskove srpskih funkcionera koje je OHR smjenjivao i politički progonio.
Dodik je očigledno veoma uplašen jer je svjestan da se bliži dan kada će se utvrditi njegova uloga u brojnim aferama u RS, kao i zbog toga što se svakodnevno suočava sa narodom koji od njega sve više okreće glavu.
Šta je bilo sa 15 miliona KM koje je Republika Srpska dala Robnoj kući Boska, kako je Dodikovom prijatelju Miroslavu Miškoviću oproštena kazna od 4 miliona KM, kako je opljačkan Birač ili kako je propala Balkan banka, samo su neka od pitanja na koje će javnost uskoro dobiti odgovor, saopšteno je iz PDP-a.
Upravo zbog toga je Dodik nervozan, jer je proces utvrđivanja odgovornih za katastrofalno stanje u kojem se nalazi Republika Srpska nezaustavljiv, što će se potvrditi na narednim izborima.