Vijesti
Politika
Nikola Špirić
Kod nas je još i dobro kako je u Japanu, Americi i Evropi!
11.03.2016. 12:00
Izvor: mojportal.ba
Kod nas je još i dobro kako je u Japanu, Americi i Evropi!
Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je na javnoj tribini u prijedorskoj Mjesnoj zajednici Čirkin Polje da globalna ekonomija snažno posrće i da se to neminovno odražava na nacionalne ekonomije širom Evrope i svijeta, pa samim tim i Republike Srpske i BiH.
"Danas je predsjednik Međunarodnog monetarnog fonda Christine Lagard rekla da se jedva nazire oporavak japanske ekonomije, da se gotovo ne nazire oporavak američke i da se ne može govoriti o oporavku evropske ekonomije.
To je ambijent u kojem Vlada RS ostaje na nogama i isplaćuje penzije, plate i invalidnine na vrijeme", rekao je Špirić u stilu svog partijskog šefa Milorada Dodika a pozivajući se na fantomsku izjavu predsjednice MMF-a Christine Lagard, piše Slobodna Bosna.
Sada je malo jasnije zašto Špirić visoko kotira na listi najlošije ocijenjenih profesora Banjalučkog univerziteta i zašto ga u ozbiljnim političkim i akademskim krugovima tretiraju kao najgoreg profesora među političarima i najgoreg političara među profesorima.