Vesti
Društvo i ekonomija
Donacija za ugroženo stanovništvo na Kosmetu
16.01.2012. 20:00
Izvor: S Media
Donacija za ugroženo stanovništvo na Kosmetu
Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović uručiće sutra donaciju za ugroženo stanovništv u Kosovskom pomoravlju. Donacija obuhvata odeću, obuću, nameštaj, agregate za struju, igračke, razne aparate i alat.
Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović uručiće sutra donaciju Raško-prizrenskoj i Kosovsko-metohijskoj Eparhiji, namenjenu ugroženom stanovništvu u Kosovskom pomoravlju.
U ime Eparhije donaciju koja obuhvata odeću, obuću, nameštaj, agregate za struju, igračke, razne aparate i alat, primiće vladika raško-prizrenski i kosovsko-metohijski Teodosije.
Prvi kamion pomoći biće isporučen iz beogradskog magacina Republičke direkcije za robne rezerve, navedeno je u saopštenju ministarstva.
Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, preko Sektora tržišne inspekcije raspolaže određenom robom, po okončanim upravnim i sudskim postupcima, koja može da ublaži posledice teške socio-ekonomske situacije u području Kosovskog Pomoravlja.