Vesti
Društvo i ekonomija
Skuplja pretplata za fiksne telefone
01.08.2014. 20:00
Izvor: Akter
Skuplja pretplata za fiksne telefone
Telekom Srbija povećao je mesečnu pretplata za fiksnu telefoniju na 659 dinara, a ranije impulsno tarifiranje zamenjeno je tarifiranjem poziva po minutu
U mesečnu pretplatu je uključeno 150 besplatnih minuta za razgovore ka svim korisnicima fiksne telefonije u domaćem saobraćaju.
Umesto mesne i međumesne tarife, kao i tarifa za slabiji i jači saobraćaj, celokupna mreža fiksne telefonije predstavljaće jedinstvenu nacionalnu zonu i pozivi ka fiksnim telefonima u Srbiji, bez obzira na pozivni broj, tarifiraće se po jedinstvenoj ceni od 1,2 dinara sa PDV-om po minutu razgovora tokom celog dana.
Istovremeno, BOX paketi će biti unapređeni i prilagođeni različitim potrebama korisnika.
Telekom Srbija je jedina kompanija koja nudi objedinjene pakete usluga fiksne i mobilne telefonije, interneta i IPTV-a, kroz takozvane BOX pakete, koje korisnici biraju u skladu sa svojim potrebama i za njih dobijaju jedinstveni mesečni račun.
Opredeljujući se za BOX paket, korisnici ostvaruju značajnu uštedu u odnosu na korišćenje željenih usluga pojedinačno.
Od avgusta u ponudi Telekoma Srbija će se naći i Box 2 paketi, koji pored fiksne telefonije uključuju još jednu uslugu koju korisnik sam bira (pristup internetu, IPTV ili mobilna postpejd linija).
Korisnici koji se opredele za Box 3, pored usluge fiksne telefonije i pristupa internetu imaju mogućnost da u paket uključe još jednu uslugu po sopstvenoj želji (IPTV ili mobilna postpejd linija).
Svi aktuelni i budući korisnici Box paketa imaće dodatnu pogodnost da sa fiksnog telefona neograničeno i besplatno razgovaraju sa svim pretplatnicima fiksne telefonije Telekoma Srbija, odnosno sa više od 2,5 miliona domaćinstava u Srbiji, dok će svi oni koji u okviru BOX-a koriste uslugu pristupa internetu dobiti novu, veću brzinu do 10 megabita u sekundi, navedeno je u saopštenju.