Vesti
Žuta štampa
SEKA ALEKSIĆ: Moj Veljko je lepši od Bred Pita! On je pravi muškarac!
08.01.2015. 20:00
Izvor: Press
SEKA ALEKSIĆ: Moj Veljko je lepši od Bred Pita! On je pravi muškarac!
Folkerku Svetlanu Seku Aleksić uskoro bismo ponovo mogli da gledamo na filmskom platnu. Pevačici, koja je pre dve godine pozajmila glas Štrumpfeti, a pre toga Smokvici u ostvarenju "Mi nismo anđeli 3", režiser Boža Nikolić ponudio je glavnu žensku ulogu u filmu "Milioner u telu siromaha".
Revoltirana izjavom glumca Irfana Mensura da pevačicama nije mesto na velikom platnu i da on ne zna ko je Seka Aleksić, folkerka je ishitreno rekla da odustaje od angažmana. Ali to još nije njena konačna odluka.
- Dopada mi se ideja o glumi, ali tek treba da pročitam scenario i vidim kakva mi je uloga namenjena - rekla nam je Seka Aleksić, koja u februaru planira da objavi novi studijski album. - Glavna uloga zahteva mnogo rada i ne znam da li bih zbog nje mogla da se odreknem svih ostalih obaveza.

* Spekuliše se da se vaš suprug Veljko tome protivi, jer će vam partner u filmu biti Sergej Trifunović?
- Nije tačno da je Veljko ljubomoran i da mi brani da prihvatim ulogu. Ne znam čak ni o čemu se radi u filmu, možda će Sergej igrati mog oca.

* Da li biste voleli da vam partner bude Bred Pit, koji je svojevremeno igrao u filmu Bože Nikolića?
- Ne bih oberučke prihvatila ulogu, bez obzira na to o kome se radi. Morala bih prvo da pročitam scenario. Nisam od onih žena koje luduju za Bredom Pitom. Imam lepšeg muškarca pored sebe. Moj Veljko je čovek o kakvom sam uvek maštala. On je moj zaštitnik i u našoj kući se zna ko je muškarac, a ko žena. Dogovor održava sklad u našem braku.

* U čemu je tajna vaše linije?
- Godinu i po dana intenzivno treniram i smršala sam devet kilograma. Svaki trening traje dva sata. Imam dva profesionalna trenera, jednog za boks, drugog za teretanu. Korigovala sam i ishranu. Već šest meseci jedem hranu pripremljenu isključivo na vodi.