Slobodno vrijeme
Tehnologija
Nokia 7205 Intrigue - multimedija i skriveni ekran
07.04.2009. 12:00
Izvor: Euroblic
Nokia 7205 Intrigue - multimedija i skriveni ekran
Nokia je predstavila još jedan zanimljiv mobitel, model 7205 Intrigue. Kako kažu u kompaniji, odmah će vas privući crni interijer, funkcije kojese vide tek kad zasvijetle, i još par zanimljivih sitnica.Ponedjeljak, 30 Ožujak 2009
Nokia je predstavila još jedan zanimljiv mobitel, model 7205 Intrigue. Kako kažu u kompaniji, odmah će vas privući crni interijer, funkcije koje se vide tek kad zasvijetle, i još par zanimljivih sitnica.
Interna tipkovnica je također u boji, što možete vidjeti na slici, a multimedija i glazba ponovo su na prvom mjestu kod ovog zanimljivog uređaja. Vanjski ekran će vas oduševiti svojom nevidljivošću, odnosno utopljen je u kućište, a tek kad vas neko zove, šalje vam tekstualnu poruku ili zvoni alarm, tek tada ćete vidjeti da uopće postoji. Ipak, oni upućeniji reći će kako su to već negdje vidjeli (Sony Ericsson), ali svejedno, morate priznati da i Nokiji dobro stoji.
Od tehnikalija možemo dodati i one-touch tipku za kameru/video koji snima u rezoluciji od 2.0MP, a ima i bljeskalicu. Isto tako, snimljene fotke možete poslati na neku od poznatijih društvenih mreža.
Preporučena cijena ovog uređaja je 179,99$. Kad će u hrvatski, pitajte ovlaštenog distributera za Nokiju.