Slobodno vreme
Tehnologija
Uključi sve!
27.05.2007. 12:00
Izvor: Press
Uključi sve!
Logiteh počeo sa isporukama "harmoni 1.000", naprednog daljinskog upravljača koji radi sa više od 175.000 uređaja
Televizija visoke definicije, dekoder za digitalnu kablovsku televiziju, muzički uređaji... sve to znači i - hrpa daljinskih upravljača.
Korisnici danas imaju više daljinskih upravljača nego ikada pre. Logiteh je zato ponudio rešenje pomoću kojeg ćete izaći na kraj sa hrpom daljinskih upravljača.
Logiteh "harmoni 1.000", napredni daljinsku upravljač, vrhunski je proizvod u okviru Logitehove više puta nagrađivane porodice "harmoni" naprednih daljinskih upravljača. Sudeći po izveštaju NPD grupe, koji se bavi praćenjem prodaje kroz maloprodajne lance, "harmoni" daljinski upravljači trenutno drže 70.8 procenata ukupne vrednosti prodaje na američkom tržištu inteligentnih daljinskih upravljača i predstavljaju prvi izbor kupaca, a polako osvajaju i evropsko tržište. U poslednjem kvartalu, prodaja "harmoni" daljinskih upravljača zabeležila je porast od čak 42 procenta.
Zaključno sa 2006. godinom, čak 46.8 miliona domaćinstava u SAD, što čini 41 odsto svih domaćinstava u SAD, koristi kućni sistem zabave koji uključuje digitalni video-rikorder ili HDTV uređaj.
Sada, sa predstavljanjem "harmoni 1.000" daljinskog upravljača, Logiteh nudi korisnicima stilizovani daljinski upravljač sa ekranom osetljivim na dodir, koji pojednostavljuje upravljanje komplikovanom modernom kućnom elektronikom.
"Harmoni 1.000" je napredni univerzalni daljinski upravljač sa 3.5 inčnim ekranom u boki koji je osetljiv na dodir (tač skrin) i koji omogućava korisnicima laku kontrolu kućnih elektronskih uređaja samo jednim dodirom prsta. Daljinski upravljač podržava više od 175.000 uređaja od više od 5.000 proizvođača, uključujući digitalne video-rikordere, televizore visoke rezolucije, pa čak i napredne sisteme za kontrolu osvetljenja.
Kako koristi radio frekvenciju i Z-Wave tehnologiju, "harmoni 1.000" daljinski upravljač je u stanju da kontroliše uređaje čak i iza zatvorenih vrata, kada se koristi u kombinaciji sa Logiteh Wireless Extender uređajem koji se prodaje odvojeno.