Slobodno vreme
Tehnologija
Stižu novi fantastični bluetooth zvučnici
09.10.2015. 12:00
Izvor: B92
Stižu novi fantastični bluetooth zvučnici
Ako volite da slušate muziku napolju i pritom volite da je delite s okolinom prenosni bluetooth zvučnici su napravili pravu malu revoluciju u prethodnih par godina. Ipak, dosta njih ima malo problema u smislu da su ili preveliki, ili preteški ili baterija prekratko traje. Ultimate ears sada nudi model UE Roll koji nekako uspeva sve ove nedostatke da ispravi i ponudi fantastično muzičko iskustvo.
UE Roll po obliku podseća na neku vrstu zemičke koja je malo veća od standardnog CD-a, a pritom nudi i različite boje i kombinacije dezena kako biste ga lako uklopili u svoj stil.

Nudi oko 8 sati audio reprodukcije ali zato i samo punjenje nešto duže traje, tačnije oko 5 sati.

Treba naglasiti da podržava i IPX7 standard za vodootpornost što znači da može da izdrži do pola sata potopljen u vodu dubine do 1 metar. Ovo je posebno bitno svima onima koje uhvati pljusak na pikniku ili žele da ponesu muziku na plažu a plaše se da će zvučnik zapljusnuti talasi.

Možete čak i dva Roll zvučnika da uparite zajedno pa da dobijete još bolji i jači zvuk. A ono što svi koji su ga poslušali kažu jeste da je upravo zvuk fantastičan – solidne je jačine, basevi su dobri a vokali su čisti.