Slobodno vreme
Tehnologija
REVOLUCIJA Ovom telefonu baterija može da traje tri meseca
20.07.2015. 12:00
Izvor: Blic
REVOLUCIJA Ovom telefonu baterija može da traje tri meseca
Uređaj koji služi kao telefon, baterija i Blutut slušalica mogao bi uskoro da postane jedan od omiljenih uređaja ljudi koji se stalno žale na bateriju svog telefona.
Upoznajte "Janus One" - uređaj kakav do sada sigurno niste videli! To je "brojčanik", odnosno slušalica za neki drugi smartfon priključen putem Blutut veze, samostalan telefon ili punjač drugih mobilnih uređaja.

"Janus One" je još jedan od Kikstarter projekata koji je zagolicao maštu mnogih i već je sakupio 17.000 dolara za finansiranje, pa će cilj od 50.000 sigurno biti dostignut do 15. avgusta."Janus One" je vodootporan, izrađen je od najkvalitetnijih materijala, tanak samo 5,5 milimetara, ima OLED displej dijagonale 1,68 inča, bateriju kapaciteta 1,500 mAh za punjenje drugih uređaja i sposobnost da traje tri meseca u modu čekanja! Telefon radi i kao pedometar, podržava slanje SMS poruka, ima imenik za do 500 kontakata, prihvata mikro SIM karticu i podržava samo 2.5G (EDGE) GSM mreže. Cena "Janus One" uređaja biće 69 dolara sa dostavom, a isporuke se planiraju u septembru.