Slobodno vreme
Kompjuteri i internet
Želite da obradujete prijatelja s poklonom koji će koristiti uz svoj računar?
Vredni pokloni za male pare
10.07.2007. 12:00
Izvor: 24 sata
Vredni pokloni za male pare
Želite da obradujete prijatelja s poklonom koji će koristiti uz svoj računar, ali on već ima sve! Da li je baš tako? Odskora atraktivni multimedijalni dodaci za PC mogu da se pronađu i na našem tržištu. Pored originalne ideje i specifičnog dizajna, ne zaostaju ni po svojim tehničkim karakteristikama, a cene su prilagođene našim uslovima, tako da ne koštaju više od nekoliko stotina dinara. Pa obradujte svoje prijatelje za male pare!
Igračke - Dodirni mi grudi: - Ovaj atraktivan optički miš u obliku ženskog tela namenjen je prvenstveno muškim korisnicima računara. Dobija se u specijalnom pakovanju zajedno s majicom pripijenom uz telo. Levi i desni taster miša skriveni su u ženskim grudima, a da bi koristili i „scroll" točkić potrebno je skinuti majicu. Bez obzira na atraktivan dizajn, miš se jako dobro pokazao i u svakodnevnom radu, naročito za ljubitelje ženskih oblina, a s obzirom da košta samo 900 dinara, verujemo da će biti pravi izbor.

Web kamerice: Atraktivne web kamerice u obliku igračaka, medvedića, maca, kuca, junaka crtanih filmova... Idealne su za najmlađe korisnike ili kao originalan poklon! Svojim dizajnom mogu da oplemene radni sto na kome se nalazi kompjuter, a mogu se koristiti za internet video konferencije, četovanje i slično. Ako poželite ovakvu praktičnu igračku, koštaće vas 1.500 dinara.

USB šporet: Još jedan od „luckastih" dodataka za PC - USB šporet ili preciznije rečeno „USB električni grejač za kafu". Omogućava da šolja kafe ili čaja ostane topla tokom dugotrajnog rada za računarom! Napaja se preko standardnog USB porta. Idealno kao poklon za one koji dugo vremena provode pred računarom! Vrlo simpatičan uređaj zanimljive namene, a niske cene (490 din.)

Bežične slušalice sa ugrađenim digitalnim FM radio prijemnikom. Vrlo praktičan uređaj koji omogućava da gledate televizor ili slušate muziku, a da pri tome ne ometate ostale osobe u istoj prostoriji. U pakovanju se pored slušalica nalazi radio predajnik koji se može povezati na TV, računar, DVD plejer, muzički stub, MP3 plejer... Slušalice su modernog dizajna, sa autosken funkcijom, dometa do 15 metara, a sa udaljavanjem postaju nezavisan digitalni FM radio. Cena je 1.190 dinara.