Slobodno vreme
Kompjuteri i internet
BitDefender Total Security 2008
30.08.2007. 12:00
Izvor: PC magazin
BitDefender Total Security 2008
BitDefender®, nagrađivani dobavljač antivirusnog softvera i rešenja za bezbednost podataka, poziva zainteresovane na testiranje najobuhvatnijeg paketa softvera za zaštitu računara, BitDefender Total Security 2008, koji se trenutno nalazi u beta fazi.
“Total Security 2008″ integriše nagrađivane tehnologije BitDefender u jedno kompletno rešenje za bezbednost PC računara i podataka, a korisnicima donosi mnoštvo unapređenja mogućnosti. Jedno od poboljšanja je režim za igranje, koji omogućava suptilnije korišćenje resursa računara kada je on zauzet zbog neke zahtevne igre. Nova je i mogućnost bekapovanja, održavanja sistema, podrška za 64-bitne verzije Windows, kao i niz drugih stvari koje korisnik može otkriti, ako se uključi u program beta testiranja.
BitDefender je obezbedio nagrade za najpredanije korisnike beta verzije.
Nagrade su tri igračke konzole (Sony Playstation 3, Microsoft Xbox360, Nintendo Wii), Nokia N90 pametni telefoni, 30 PC igara (World of Warcraft ili Command & Conquer 3), kao i besplatne licence za BitDefender 2008 liniju proizvoda za krajnje korisnike.
Program beta testiranja za registrovane korisnike se završava 20. jula, a dobitnici će biti poznati 30. avgusta 2007.
“BitDefender Total Security 2008″ Beta je sada dostupan za preuzimanje preko Interneta
Ekskluzivni distributer BitDefender softverskih proizvoda je kompanija Direct Link iz Beograda.