Slobodno vreme
Tehnologija
Logitech QuickCam Vision Pro
02.07.2008. 12:00
Izvor: Glas javnosti
Logitech QuickCam Vision Pro
Lodžitek predstavio prvu veb-kameru za Mek računare
Kako bi vam pomogao da ostanete blizu onih koji vam najviše znače, Lodžitek je danas predstavio svoju prvu veb kameru za Mek računare. Nova Logitech QuickCam Vision Pro veb kamera za Mek računare daje kristalno jasnu sliku i izuzetno olakšava razgovor preko Interneta.
Kada koristite ovu Lodžitek veb-kameru, za razgovore putem Interneta, možete istovremeno da pravite video-snimke i da ih čuvate na disku ili ih šaljete prijateljima.
Nova veb-kamera je takođe plug and play pravo iz kutije, tako da možete obavljati video-pozive odmah - bez instaliranja dodatnih programa. Kamerica je crno-srebrnog profila sa srebrnim mikrofonom i odgovara stilu vašeg Mek računara.
„U ovu novu veb-kameru za Mek računare, integrisali smo našu najnapredniju video tehnologiju da bismo zaista poboljšali iskustvo video-poziva ", rekla je Đina Klark, generalni menadžer i potpredsednica Lodžitekove poslovne jedinice za Internet komunikaciju. „Sočiva i autofokus, senzor i softver za osvetljenje doprinose stvaranju slike jasne i izuzetno detaljne. Bez obzira na to da li ste koristili ugrađenu ili posebnu kameru u prošlosti, bićete iznenađeni razlikom u kvalitetu koji naša nova kamera omogućava ".