Slobodno vreme
Tehnologija
Logitech zvučnici sa priključkom za iPod ili iPhone
17.09.2008. 12:00
Izvor: Personal magazin
Logitech zvučnici sa priključkom za iPod ili iPhone
Pure-Fi Express Plus omogućava omnidirekcionu akustiku, Pure-Fi Anytime prijatelj sa noćnog stočića
Logitech je ponudio još jednu novinu - dva nova sistema zvučnika na koje je moguće priključiti iPod® ili iPhone™, čime je omogućeno glasno slušanje omiljene plej liste u sobi ili bilo gde drugde u domu. Logitech® Pure-Fi Express Plus omnidirekcioni sistem zvučnika za iPod ili iPhone ispunjavaju sobu odličnim zvukom, a Logitech® Pure-Fi Anytime™ budilnik sa priključkom za iPod ili iPhone savršeno će se uklopiti sa noćnim stočićem.
Oba sistema zvučnika kompatibilna su sa prvom generacijom iPhone-a, kao i sa novim 3G iPhone modelom.
“Digitalni muzički plejeri, posebno iPOD, prema našim istraživanjima, postaju sastavni deo svakodnevice, zbog čega su nam potrebni i dodaci koji bi optimizovali njihovu upotrebu,” rekao je Mark Šnajder, potpredsednik i generalni menadžer Logitech audio poslovne jedinice. “Naši novi sistemi zvučnika sa priključkom za iPod dizajnirani su tako da odgovaraju individualnim potrebama korisnika bez obzira da li je u pitanju bolji zvuk, prenosivost, budilnik sa mogućnošću detekcije pokreta ili drugim posebnim mogućnostima.”

LOGITECH PURE-FI EXPRESS PLUS SA OMNIDIREKCIONOM AKUSTIKOM
Pure-Fi Express Plus pruža omnidirekcionu akustiku, inovativnu tehnologiju za zvučnike koja je ranije bila prisutna samo kod skupljih modela kućnih bioskopa, a koja prenosi zvuk u svim pravcima podjednako. Ukoliko uživate u slušanju iPod-a i iPhone-a i dok se pune – kod kuće, na poslu ili u bašti, sada možete uživati u punom i jasnom zvuku – iz bilo kog ugla sobe.
Pure-Fi Express Plus daje mnogo više od dobrog zvuka. Za veću prenosivost, Pure-Fi Express Plus može da radi na ispravljač ili baterije, dodatna drška olakšava prenošenje iz sobe u sobu. Novi Logitech priključni sistem poseduje i bežičnu daljinsku kontrolu sa dometom do 10 metara. Daljinski omogućava podešavanje jačine zvuka, kontrolu premotavanja i puštanja muzike, kao i dugme za nasumičan odabir pesama i dugme za ponavljanje.

LOGITECH PURE-FI ANYTIME - PRIJATELJ SA NOĆNOG STOČIĆA
Ukoliko često koristite iPod ili iPhone u spavaćoj sobi, Pure-Fi Anytime nudi dodatne mogućnosti poput napredne detekcije pokreta, koja ga čini idealnim za noćni stočić i dodatno osigurava da ćete imati napunjen iPod ili iPhone kad se probudite. Pozadinsko osvetljenje pali se prilikom detekcije pokreta, tako da ne morate da uključujete svetlo u sobi da biste podesili budilnik, a kad prestanete sa podešavanjem, svetla se automatski priguše. Ujutru, kad se alarm oglasi, a Vi želite da još nekoliko minuta “produžite san” jednim pokretom ruke iznad zvučnika možete da aktivirate komandu Snooze i sebi priuštite dodatne, dragocene, minute odmora.
Pure-Fi Anytime poseduje pregledan ekran i digitalni AM/FM radio za uživanje u živom programu, vestima ili sportu. Priključak za iPod ili iPhone napravljen je tako da spreči da ih slučajno oborite.
Logitech® Pure-Fi Express Plus omnidirekcioni zvučnik za iPod ili iPhone očekuje se u SAD-u i Evropi u oktobru. Predložena cena za Evropu je 79,99 evra.
Logitech® Pure-Fi Anytime™ premium budilnik sa priključkom za iPod ili iPhone biće dostupan u SAD-u i Evropi početkom oktobra. Predložena cena ya Evropu je 99,99.