Slobodno vreme
Kompjuteri i internet
Kućni server HP MediaSmart dobio nagradu časopisa Macworld “Best of Show”
02.03.2009. 12:00
Izvor: Personal magazin
Kućni server HP MediaSmart dobio nagradu časopisa Macworld “Best of Show”
Server HP MediaSmart Server izabran je za dobitnika godišnje nagrade časopisa Macworld “Best of Show” na konferenciji i sajmu Macworld Conference and Expo 2009. u San Francisku.
Nagrade dodeljuju urednici časopisa Macworld, koji time žele da odaju priznanje proizvodima koji pomeraju granice inovativnosti, kvaliteta i kreativnosti.
Server HP MediaSmart Server ex485/ex487 se temelji na platformi Microsoft Windows® Home Server i predstavlja glavno skladište za automatsko arhiviranje i pristup digitalnoj muzici, video klipovovima, fotografijama i dokumentima sa više računara u kućnoj mreži.
Server MediaSmart Server osmišljen je za korišćenje sa Windows i Mac računarima, automatski organizuje fajlove na svim računarima, omogućava prenos medija širom kućne mreže i Interneta , te objavljuje fotografije na popularnim društvenim mrežama i stranicama za razmenu fotografija.
“Ova nagrada predstavlja priznanje vezano za potrebu za kućnim serverima, koji podržavaju i Macove i Windows računare,” rekao je Allen Buckner, marketinški direktor HP-ove poslovne jedinice Home Server. “Server HP MediaSmart Server ujedinjuje karakteristike i inovacije idealne za kombinovana okruženja, te na taj način korisnicima pruža jednostavan, fleksibilan i siguran način uživanja u njihovim vrednim, ličnim podacima i razmeni istih.”