Slobodno vreme
Kompjuteri i internet
HTC HD Mini
16.02.2010. 20:00
Izvor: PC press
HTC HD Mini
HTC Korporacija danas je prestavila HTC HD mini™, HTC Sense – Windows telefon baziran na iskustvu popularnog HTC HD2 telefona, ali u mnogo kompaktnijem dizajnu.
Potražnja za HTC HD2 je premašila naša očekivanja, zato smo se odlučili da kreiramo HTC HD mini koji će ispuniti želje nekih korisnika da se funkcije i iskustva HTC HD2 nađu u mnogo kompaktnijem dizajnu“ rakao je Peter Chou, generalni direktor HTC korporacije. „Integracija HTC Sense i Windows telefona u HD mini i HD2 daju korisnicima dodatnu mogućnost izbora u korišćenju unapređenog Windows mobilnog telefona koji je blistav, kvalitetno napravljen i jednostavan za korišćenje“.
HTC HD mini podržava visok stepen korisnosti zajedno sa svojim jedinstvenim i lepim dizajnom. Precizni pričvršćivači korišćeni u proizvodnji telefona su vidljivi spolja, prikazujući visok nivo izrade koja se retko sreće kod mobilnih telefona. Moćan dizajn koji se nalazi i ispod poklopca baterije prepliće se sa jarko žutom internom strukturom i pruža neočekivano iskustvo i kada se telefon otvori.
HTC HD mini koristi HTC Sense, korisničko iskustvo koje stavlja ljude u centar, kreiranjem telefona koji rade na jednostavniji i prirodniji način. Ovo iskustvo bazirano je na tri fundamentalna principa koja su kreirana na osnovu osluškivanja i posmatranja načina na koji ljudi žive i komuniciraju. Bazični postulati Učini ga mojim, Ostani blizu i Otkrijte neočekivano, su nastavili da budu osnova i novog HTC Sense mobilnog iskustva.
Baš kao HTC HD2 i HTC HD mini, nastavlja da stavlja ljude u fokus omogućavajući im komunikaciju sa kompletnom Outlook integracijom, kao i pametan uvid u personalizovane komunikacije. HTC HD mini Vam pomaže da ostanete u kontaktu sa važnim prijateljima i kolegama putem jedinstvenog uvida u konverzacije putem snimaka na displeju, bez obzira da li je bio korišćen poziv, tekst, ažuriranje statusa ili e-mail. HTC Windows-koristi Twitter aplikaciju, kao i HTC Peep.
HTC HD mini koristi prvi capacitive ekran osetljiv na dodir koji Vam omogućava lakše gledanje, zumiranje i promenu veličine web sajtova, Microsoft® Office datoteka, PDF dokumenata i slika i to samo jednim dodirom. HTC HD mini sadrži niz senzora uključujući i senzor blizine koji štiti od lažnog dodira ekrana kada uzimate telefon da se javite ili da pozovete nekoga. Svetlosni senzor automatski prilagođava osvetljenost ekrana. Zahvaljujući svojoj 3G široko obuhvatnoj konekciji, HTC HD2 obezbeđuje lični bežični internet i za Vaš računar ili druge uređaje bez obzira na kom mestu se nalazite. HD mini takođe može biti unapređen, tako da oslikava Vaše potrebe i lični stil putem skidanje brojnih aplikacija za mobilne telefone sa Windows® Marketplace.
Novi HTC HD mini biće dostupan klijentima na ključnim evropskim i azijskim tržištima početkom aprila.