Slobodno vreme
Kompjuteri i internet
Facebook pokrenuo stranice za parove
19.11.2012. 12:00
Izvor: mondo.rs
Facebook pokrenuo stranice za parove
Najpoznatija društvena mreža sredinom novembra predstavila je novu stranicu za parove, koja će na jednom mestu držati sve informacije o zaljubljenima.
Od sada ne morate da savljate svoje zajedničke slike na profile, kako bi neko video vašeg para – dovoljno je da svako ima svoju odvojenu stranicu, plus zajedničku, za parove. Zahvaljujući njoj se datum susreta para, kao i fotografije sa zajedničkih događaja i iz provoda ili sa venčanja, mogu postaviti na jedinstvenoj Facebook stranici za parove. Toj stranici će moći da pristupe i svi drugi prijatelji ili korisnici Facebooka, kojima par omogući pregledanje.
Uređivanje ove stranice podrazumena niz istih mogućnosti, kao i svaki drugi Facebook profil, što znači da će parovi, ako tako žele, koristeći filtere za privatnost, moći da podele svoje zanimljive trenutke samo sa određenim krugom ljudi.
Onima koji imaju profil na Facebook mreži, zajedničke informacije se više neće pojavljivati odvojeno, nego na stranici posvećenoj žiotu u paru. U skladu sa trendom sve većeg brj istopolnih veza, Facebook je omogućio vođenje zajedničkih stranica kako za strejt, tako i za gej parove.
Nove Facebook stranice nalaze se na facebook.com/us adresi, gde možete detaljno da se informišete o svemu što one donose.