Slobodno vreme
Kompjuteri i internet
Ovo je vaš Twitter "svet", pogledajte ga!
17.12.2012. 12:00
Izvor: mondo.rs
Ovo je vaš Twitter "svet", pogledajte ga!
Vrlo zanimljiv Twitter projekat pokazaće vam koji su to vaši tvitovi najpopularniji, ko vam najčešće posećuje profil i prenosi tvitove dalje.
Na adresi SPOT servisa možete napraviti vizuelni prikaz svog Twitter naloga, koji će vam pomoći da ga učinite još popularnijim i praćenijim.
Šta treba da uradite? Samo ukucajte ime svog profila u donjem lovom uglu veb stranice Spot, sačekajte da se vizuelizacija učita, pažljivo gledajte i beležite! Tražite vezu i nove kontakte.
Vizuelizacija sakuplja vaše tvitove, grupiše ih i pokazuje vam koji su od njih bili najpopularniji, koliko su interakcija među drugim korisnicima izazvali, ko ih je prosledio dalje, ko su slični korisnici vama na osnovu sličnih tvitova i mnoge druge stvari.
Spot servis podeljen je u nekoliko kategorija, među kojima su Top pet tvitova, krugovi prijatelja koji su povezani istim tvitovima, odnosno temama, platforma sa koje tvitujete, ključne reči koje najčešće spominjete i druge.
Ovaj besplatan servis pokazaće vam koliko tvitova po satu prosečno pošaljete, a sem svog možete pregledati i bilo koji drugi “otključan“ Twitter profil, da vidite šta to drugi misle i pišu.