Slobodno vreme
Tehnologija
Aplikacija koja će vas izbaciti iz kreveta!
13.09.2013. 12:00
Izvor: Mondo
Aplikacija koja će vas izbaciti iz kreveta!
I to bukvalno, jer ćete da biste isključili alarm morati da tresete telefon, dok se zvuk ne utiša :)
Nije lako rasaniti se posle napornog dana na poslu ili burnog provoda. Ako vam se dešava da ne čujete alarm, da ne možte da se probudite i pored vibracije i pištavog zvuka alarma, onda je Wake N Shake aplikacija stvorena baš za vas!
Wake N Shake omogućava lako programiranje alarma i podešavanje intenziteta protresanja telefona, koje je potrebno za njegovo gašenje. Senzori na smartfonu detektuju brzinu protresanja i na taj način mere da li ste dovoljno dugo i jako protresli svoj telefon. Dok u panici budete tresli telefon već ćete biti spremni za iskakanje iz kreveta, pa vam ni protrezanje neće trebati.
Ukoliko se desi da alarm ne čujete odmah, telefon će sve jače i jače pištati, sve intenzivnije vibrirati, pa će na kraju početi da skakuće po stolu ili nekoj drugoj površini.
Inače, ova iPhone aplikacija omogućava umrežavanje sa prijateljima koji je, takođe koriste, pa imate mogućnost da se takmičite sa njima ko se više puta na vreme probudio. Jednom, kada budete najbolji biće vam dodeljena i titula "Kralja Wake N Shake aplikacije".
Snooze opcija vam više neće trebati, verujte nam ;)