Slobodno vreme
Tehnologija
Ekskluzivno: Najjeftinija Nokia ikada!
08.08.2014. 12:00
Izvor: Mondo
Ekskluzivno: Najjeftinija Nokia ikada!
Predstavljamo vam telefon Nokia 130, najjeftiniji Nokia mobilni telefon ikada!
Na GSM Kongresu u Barseloni imali smo priliku da upoznamo najjeftiniji Nokia telefon tog vremena, koji je namenjen priči, porukama i jednostavnoj zabavi, a sada vam ekskluzivno predstavljamo Nokiju 130, čija premijera nas očekuje za nekoliko dana. Nažalost, izvor koji nam je "dojavio" specfikacije Nokia 130 telefona nije nam poslao sliku, ali i nju očekujemo uskoro.
Nokia 130 stavlja naglasak na digitalnoj zabavi, imaće moderan video plejer koji omogućava gledanje filmova snimljenih na microSD kartici (kapaciteta do 32 gigabajta), muzički plejer za MP3 fajlove, FM radio i izdržljivu bateriju. Nokia 130 će pre poreza i taksi koštati svega 19 evra, a baterija će mu omogućiti do 16 sati neprekidnog gledanja filmova i do 46 sati slušanja MP3 muzike. Telefon je namenjen našem, ali i drugim tržištima, na kojima će predstavljati dobru kupovinu u najnižem segmentu.
Premijera telefona očekuje nas uskoro na Conversations blogu Microsoft kompanije, na kojem će biti objavljeno i više informacija o Nokiji 130.