Slobodno vreme
Moda
Marčelo Mastrojani i lepotice u Beogradu
14.10.2011. 12:00
Izvor: Mondo
Marčelo Mastrojani i lepotice u Beogradu
Monika Beluči, Sofija Loren, Đina Lolobriđida, Izabela Roselini u društvu sa Marčelom Mastrojanijem otvorili su 19. Herbafast Fashion Selection.
Revijom “Cine Italiano” u Pozorištu na Terazijama, otvoren je 19. Herbafast Fashion Selection, manifestacija koju tradicionalno organizuje Modna agencija Select.
Posetioci su imali priliku da vide 15 modela inspirisanih italijanskim filmom, a koje su nosili naši glumici.
Dizajnerka Danijela Glišić je "obukla" Izabelu Roselini koju je na modnoj pisti predstavila isidora Minić. Predrag Đuknić inspiraciju je pronašao u Sofiji Loren, a haljinu je nosila Milica Zarić.
Monika Beluči bila je Dubravka Mijatović u haljini Bojana Bradić Dizajnerka Marina Cikojević inspirisana Đinom Lolobriđidom dizajnirala je haljinu koju je nosila Vanja Milačić. Na kraju revije pojavio se Marčelo Mastrojani - Dragan Mićanović u kreaciji Ivana Golubovića.
Prvo veče 19. Herbafast Fashion Selection završeno je revijom Irene Grahovac koja je pokazala kolekciju kožnih i krznenih modela za ovu sezonu.
Dok je "vejao sneg" nad modnom pistom koja je ličila na gradsko šetalište osvetljeno romantičnim kandelabrima, defilovali su krzneni kaputi i prsluci, kožni mantili, bunde, odela, haljine i suknje od streč kože.
Osim bele i braon boje, Irena za ovu sezonu preporučuje i tamno crvenu, bordo, teget, zelenu, boju kestena... Ako mislite da su bunde i kožni kaputi u toj boji namenjeni samo hrabrim damama koje vole da eksperimentišu, varate se - dizajnirani su tako da odlično pristaju i ženama koje vole kalasičnu eleganciju.
Posebno su zanimljiva odela od tamno sive streč kože - pantalone uzanih nogavica, sakoi bez revera koji se kopčaju rasjfrešlusom i oko struka uzan kaiš boje kestena, uz čizme i tašnu u istoj boji, mogu da se nose u različitim prilikama.