Slobodno vreme
Moda
Prošlo je više od 20 godina a one se nisu promenile. I dalje ostavljaju bez daha
01.02.2016. 12:30
Izvor: Blic
Prošlo je više od 20 godina a one se nisu promenile. I dalje ostavljaju bez daha
Ako pogledate modne kampanje za proleće 2016. godine, bićete sigurni da smo se vratili u devedesete. Divizija top modela je ponovo ustala, i znate šta, ništa se nisu promenile.
Eva Hercigova, Stela Tenet, Jasmin Lebon i Nađa Auerman su zaštitna lica za novu Armanijevu kampanju.

Kreator je bio jasan. Želeo je sofisticirane i graciozne žene. Želeo je ikone. Tragao je za modelima mesecima i nije bio zadovoljan. A onda se setio stare ekipe. I rezultat je očaravajući.

Manekenke koje su već duboko zašle u svoje četrdesete, a Jasmin i u šetu deceniju, izgledaju isto, kao i u najbolja vremena.

Karakteristične, lepe, sa mininimalnom šminkom odišu harizmom.

Nemaju silikone u ustima, tela su im savršena od vežbanja i negovane su. Prave žene.

One svoje karijere nisu izgradile na skandalima. Uvek su bile u zanimljivom društvu. Bile su mnogo više od modela. Tome u prilog ide činjenica da i sa 45 i dalje rade. I to odlično.

Kada su se pojavile, podigle su revoluciju. Moda je bila deo umetnosti, a to je manekenke pokazivale na svakom koraku. Da, nistu ustajale za manje od 100.000 iz kreveta i hvala im, jer su plate ženskih modela nakon njih podigle. Učinile su da žene konačno budu plaćene više.

Danas, dvadeset godina nakon njihovog modnog proboja, opet nam pomažu.

Pokazuju da je život u 40 i te kako lep. Da žene ne moraju da budu pune silikon i botoksa, da mogu da budu prirodne i da su i dalje privlačne.

Sa druge strane daju nam podstek da se pokrenemo.