Slobodno vreme
Moda
Još jedna naslovna Voga koja će zapaliti svet!
28.03.2016. 12:00
Izvor: Blic
Još jedna naslovna Voga koja će zapaliti svet!
Svaki korak koji napravi Kendal Džener, supermodel i zvezda rijalitija "U korak sa Kardašijanovima", u ovom trenutku prati 68 milona ljudi!

Da li možete da shvatite koja je to brojka? Pa to je deseti deo cele svetske populacije!

Kedal Džener, sestra Kim Kardašijan, u ovom trenutku ima 52 miliona prtilaca na Instagramu i 16,3 miliona pratilaca na Tviteru.

Sada, pored svega toga ima i naslovnu stranu Voga! I to nije sve, celo aprilsko izdanje posvećeno je upravo njoj!

Iako se dugo šuškalo o tome, a snimanje se odvijalo u najvećoj tajnosti, na kraju je postavnjanjem videa na Instagram i sama Kendal potvrdila da je to tačno i zahvalila se na ogromnom poverenju koje joj je ukazalo uredništvo najprestižnijeg modnog magazina.

Iako je zbog Kardašijanovih kritikovana više puta, naročito kada su se 2014. na naslovnoj strani našli Kim Kardašijan i Kanje Vest, ni Ana Vintur, urednica Voga, ne može da ospori popularnost i uticaj koji Kardašijanovi imaju, a naročito uticaj koji Kendal ima u svetu mode.

Ovo specijalno izdanje Voga, koje će se prodavati uz osnovno izdanje, na čijoj je naslovnici Rijana, imaće 52 strane. Na njima će se Kendal naći u raznim izdanjima, u bikiniju, na konju, u sportskoj garderobi, a sve fotografije delo su čuvenog fotografa Maria Testina.

Priču je ispratio priznati pisac i novinar Robert Salivan koji je o Kendal razgovarao sa raznim modnim magovima, a između ostalog i sa Karlom Lagerfildom.

Za njenu posvećenost i profesionalnost svi imaju samo reči hvale, a Legerfild ju je uporedio sa Ali Mekgrej, glumicom i modelom koja sedamdesetih u Americi bila jako popularna.