Slobodno vreme
Moda
Pocepane farmerke - tako ležerne, a seksi
17.11.2014. 14:00
Izvor: B92
Pocepane farmerke - tako ležerne, a seksi
Pocepane farmerke su baš šik, naročito kada ih iskombinujete sa modernim kratkim čizmicama i prslukom od veštačkog krzna, za kojim su "poludele" holivudske dame.
Spremate se za prvi sastanak sa muškarcem iz snova ili žurite na popodnevnu kafu sa drugaricama, a ne znate šta da obučete? Želite da izgledate ležerno, a moderno i seksi? Pravi izbor su pocepane farmerke, koje deluju baš šik, naročito kada ih iskombinujete sa modernim kratkim čizmicama i prslukom od veštačkog krzna, za kojim su "poludele" holivudske dame.

Možda ćete u trenutku da se zamislite kakav utisak ćete da ostavite, ali, priznaćete da je ova kombinacija dobitna. Uz moderan kaiš i efektne minđuše, izgledaćete neodoljivo opušteno, a tako zavodljivo...

Elegantno
Pocepane farmerke ne samo da možete da nosite sa elegantnim blejzerima, košuljama, kaputom i visokim potpeticama, već je to modni imperativ ove sezone. Ovaj neobičan spoj odlično pristaje mladim devojkama, a naročito se preporučuje modernim i urbanim sredovečnim damama, koje imaju vitak stas i žele da ga istaknu garderobom.

Opušteno
U dnevnoj varijanti i neobaveznim prilikama odaberite "kežual" stil. Uz iscepane pantalone iskombinujte majicu i sportski sako ili pleteni džemper.

Trend "ripped jeans” odoleo je svim modnim promenama, od 80-tih godina prošlog veka, burnih 90-tih, do danas je aktuelan. Dovoljan razlog da odmah krenete u potragu za vašim idealnim iscepanim farmerkama, ako ih još nemate u garderoberu. Za početak, možda je bolje da se opredelite za ležerniji "boyfriend" stil, koji ne ističe obline, ali pantalone koje "vise" preko kukova i pocepani delovi imaju notu erotičnosti. Hrabrije i super zgodne dame mogu da "uskoče" u uske modele, koji mogu da im budu jak saveznik u zavođenju jačeg pola.

Ako želite da vam noga baš dođe do izražaja, birajte pantalone sa prorezom preko kolena ili na butini.