Slobodno vreme
Moda
Šta će se nositi u 2013. godini?
14.01.2013. 12:00
Izvor: b92
Šta će se nositi u 2013. godini?
Sad kad smo zagazili u novu godinu, vreme je i da prigrlimo nove modne trendove. Recite “zbogom” prošlogodišnjim trendovima (barem nekima od njih) i u svom ormaru napravite mesta za neke krpice i modne dodatke koji će ove godine biti apsolutni hit.
Crno i belo
Crne i bele grafičke kombinacije nastaviće da žive u savršenoj harmoniji i ovog proleća postaće još popularnije. Investirajte u upečatljivi komad, poput kockaste jakne, pantalona na crno-bele pruge ili kardigan pepita uzorka s kojima ćete iskombinovati obične komade iz vaše garderobe.
Upečatljive naočare
Sledećeg proleća i leta veliki naglasak staviće se na naočare, a najatraktivnijim će se smatrati one zanimljivih oblika i veselih boja. Od naočara mačkastog oblika do onih u pastelnim bojama, izbor je veliki. Sigurno je da nećete ostati neprimijećeni.
Izrezani komadi
Ove godine apsolutni hit biće komadi koji imaju izrezane delove, bilo da je reč o kaputima, bluzama, pantalonama ili haljinama. Ovaj je trend primjenjiv na svaki komad odeće. Prošle godine smo favorizovali izrezane komade u tamnim nijansama, dok će ove godine prihvatljiviji biti oni u svetlijim bojama, poput bele i pastelnih boja.
Prugasto
Jedan od najvećih trendova u novoj godini, baš kao što su to svojim kolekcijama najavili neki od najvećih svetskih dizajnera. Crne, mornarsko plave i sive pruge biće omiljene među trendseterkama.
Volani
Veliki, romantični volani biće izrazito upečatljivi. Sve se računa: od naboranih ramena ili okovratnika, do suknji i haljina koje će biti veliki hit. Ovaj izgled jednako je razigran koliko i ženstven.