Slobodno vreme
Moda
Farmerke koje se bore protiv celulita?
21.01.2013. 12:00
Izvor: B92
Farmerke koje se bore protiv celulita?
Brend "Wrangler" krajem mjeseca na tržište plasiraće farmerke za koje tvrdi da će vas u dobroj meri rešiti celulita. Materijal sadrži sastojke poput kofeina i ekstrakta algi.
Nakon pantalona koje vam stežu stomak i u kojima noge izgledaju vitkije, Wrangler je najavio one koje će pružiti anticelulitski tretman.
Farmerke pod imenom "Glatke noge" iz nove kolekcije Denim Spa američkog brenda, tretiraju narandžinu kožu sastojcima kao što su kofein, retinol i ekstrakti algi, te je hidriraju ekstraktom maslinovog ulja i umiruju aloe verom.
Iz ove kuće tvrde da su klinički testovi pokazali smanjenje celulita za 69 odsto kod onih koji su nosili pantalone osam sati dnevno, pet dana nedeljno, tokom šestonedeljnog testiranja.
Ipak, ovi sastojci ne traju večno. Unutrašnji premaz traje samo 15 nošenja ili između četiri i pet pranja. Kompanija je zbog toga proizvela i sprej koji će obnoviti premaz nakon svakog pranja, koji bi trebalo da bude postojan 95 nošenja. Nakon toga, možete ih nositi kao i sve ostale, normalne pantalone.
Farmerke, od kojih postoji tri modela "Kortni", "Moli" i "Korin" koštaće oko osam hiljada dinara.
Međutim, mediji spekulišu da je uverljivost ovakvih modela i tretmana loša zbog izbora modela. Naime, za kampanju su angažovali mršavicu Lizi Džeger, koja sigurno nema problema sa celulitom.