Slobodno vreme
Moda
Koje su boje u modi ove godine?
28.01.2013. 12:00
Izvor: B92
Koje su boje u modi ove godine?
Svake godine iz sezone u sezonu modni kreatori i trendseteri menjaju paletu boja koje će se nositi. Ove godine, pored nekih neizostavnih tonova, došle su na red sledeće boje.
1. Menta zelena
Ova nijansa zelene je malo specifična i možda nije po svačijem ukusu. Za one dovoljno hrabre ovo je jedna od boja koje će biti moderne ove godine. Ukoliko ste malo tamnije puti preporuka modnih gurua je da ovu boju nosite u vidu modnih asesoara.

2. Bebi roze
Postoji li nežnija boja od ove? Da li će to biti u vidu modnih asesoara ili odeće, istaknite svoju ženstvenost ovon nežnom nijansom koju možete kombinovati sa njenim smelijim varijantama ili nekim drugim neutralnim bojama.

3. Boja korala
Ova boja je u trendu poslednje dve godine. Ukoliko niste imali ništa u ovoj boji sada je vreme sa se častite i uzmete nešto u ovoj nijansi.

4. Bela
Bela je ponovo in! Ova neizostavna boja zapravo nikad nije ni izašla iz mode. Bela košulja, sako, cipele ili neki drugi detalj, sa ovom bojim nećete pogrešiti bilo da je vaš stil elegantan ili više okrenut sportu.

5. Jarko plava
Ukoliko volite plavu sada je pravi trenutak da je nosite. Ova boja će svakako skrenuti pažnju na vas, bilo da ste se opredelili samo za neki detalj ili ceo komplet!

6. Sunce žuta
Ova boja nije možda najzahvalnija za nošenje i ne stoji svakome. Ukoliko ste tip osobe kojoj ova boja stoji ponesite je sa vedrinom, jer ove sezone je baš u modi.

7. Bež
Ova prelepa boja će na pravi način istaknuti sve ostale boje u modnoj paleti za ovu sezonu. Odlično se uklapa sa gotovo svim drugim bojama, tako da ukoliko je niste imali u svom ormanu sada je pravo vreme da nabavite odeću u ovoj boji.