Slobodno vreme
Moda
Zašto je važno da uvek budete lepo obučeni?
01.02.2013. 12:00
Izvor: B92
Zašto je važno da uvek budete lepo obučeni?
Svi znamo da neko ko je atraktivan uvek privlači pažnju. Prvi utisak o vama kreira upravo vaša pojava, te pročitajte nekoliko razloga zašto je važno da uvek budete lepo obučeni…
Činite sebi uslugu
Kada ste doterani to znači da sebi činite uslugu. Adekvatna odeća i niz aksesoara činiće da vam samopouzdanje raste. Isto to samopouzdanje oslikava se na vašem licu. Upravo zbog toga svi će vas gledati s poštovanjem, a samim tim će želeti i da započnu konverzaciju sa vama.

Srećan dan
Nikad se ne zna koga možete sresti – a sigurno ne želite da naletite na ljubav iz srednje škole šljampavo obučeni i nesređeni.

Svaki dan je najbolji dan
Mnogi od nas kupuju haljine i lepšu garderobu za posebne dane. Morate svaki dan tretirati kao da je poseban i činiti ga najlepšim u životu. Lepo oblačenje je ključ za to. To ne znači da se morate oblačiti ekstravagantno, ali jednostavno nosite nešto u čemu se osećate fantastično i što vam stavlja osmeh na lice.

Budite drugačiji
Ono što nosite prikazuje ko ste. Ukoliko se pojavljujete u farmerkama svaki dan, nakon nekog vremena niko vas neće ni primećivati. Mala izmena u stilu učiniće veliku razliku. Nemojte se puno brinuti o prilici i nosite ono što se prvenstveno vama dopada. Par štikli ili velika torba takođe mogu igrati veliku ulogu. Isprobavajte različite stvari shodno svom karakteru i izdvojite se iz mase.
Nemojte pogrešno shvatiti da se slepo morate držati modnih trendova, kreirajte sopstveni stil – jer moda je ono što usvajate kada ne znate ko ste.