Slobodno vreme
Moda
XXL džemperi – univerzalan komad odeće
01.03.2013. 12:00
Izvor: B92
XXL džemperi – univerzalan komad odeće
Pošto proleće još nije stiglo vuneni materijali su i dalje vrlo poželjni. Zbog toga je jedan od najzanimljivijih odevnih komada svakako XXL džemper.
On ne mora obavezno biti od vune, već može biti i od finog pamuka, a nosi se zaista ua svakoj prilici. Dobro ide uz mini suknje i pantalone svih boja. Možete ga kombinovati sa mnogo drugih stilova i to je razlog zašto preširoke džempere vole i fenseri i oni malo alternativniji, kao i devojke koje se uopšte ne opterećuju trendovima.
Takođe, velika prednost ovakvih džempera jeste što su široki na pravim mestima, pa se u njima lako mogu sakriti svi nedostaci, te dobro pristaju svakom telu.
Za dnevne potrebe predlažemo da ga kombinujete sa odećom zemljanih nijansi uz patike ili visoke platforme, a kao dodatak svakako odaberite neki masivni nakit.
Večernje kombinacije koje podrazumevaju XXL džempere su još zanimljivije, pa ga možete upariti sa kožnim pantalonama, staviti crveni karmin i sve zaokružiti sa visokim potpeticama. Naravno, ne zaboravite klač torbicu.