Slobodno vreme
Moda
Revija "Black Celebration" otvara Fashion Week
29.03.2013. 12:00
Izvor: Akter.co.rs
Revija "Black Celebration" otvara Fashion Week
Revija "Black Celebration", inspirisana bendom "Depeche Mode" i crnom bojom kao večitim simbolom stila, otvoriće sutra u Belekspo centru 33. "Perwoll Fashion Week"
Na reviji učestvuje 20 srpskih samostalnih dizajnera, a naziv "Black Celebration" u sebi prožima večno elegantni izraz i muzički evergrin benda "Depeche Mode", koji će održati koncert 19. maja u Beogradu.
Dolazak jednog od najvećih bendova današnjice prvi put u Beograd i predstavljanje Velike Britanije kao gosta - domaćina na Beogradskoj nedelji mode, bili su inspiracija za ovu atraktivnu reviju, objasnili su organizatori koncerta.
Na "Black Celebration" reviji svoje modele će predstaviti: Ana Ljubinković, Ana Vasiljević, Ana Grebec, Bata Spasojević, Valentina Obradović, Džordž Stajler (George Styler), Dejana Momčilović, Iva Stefanović, Ines Janković, Ivana Pilja, Ivana Ristić, Iva Soković, Igor Todorović, Jelena i Svetlana Proković, Jelena Stefanović, Lada Dragović, Ljuba Sikimić, Marta Miljanić, Maria Jelesijević, Marija Sinđelić, Nataša Šarić i Sestre Stevančević.
"Depeche Mode", koji je obeležio prethodne tri decenije muzičke istorije, vraća se na scenu, nakon četiri godine pauze, u okviru svoje nove svetske turneje "The Delta Machine Tour". Njihov koncert u Beogradu sedmi je na listi, a bend je najavio da će na Ušću otpevati svoje najveće hitove.
Ulaznice se mogu kupiti putem sajta www.gigstix.com, kao i u "Korner" šopovima širom Srbije po cenama od 3.990 (parter), 5.990 (fan pit) i 9.990 dinara (VIP).