Slobodno vreme
Moda
Sara Džesika Parker lansira kolekciju cipela
10.06.2013. 12:00
Izvor: B92
Sara Džesika Parker lansira kolekciju cipela
Zvezda hit serije "Seks i grad" Sara Džesika Parker odlučila je da iduće godine lansira svoju liniju cipela koje je kreirala u saradnji sa direktorom kompanije "Manolo Blanik".
Holivudska glumica je postala sinonim za brendirane cipele, posebno one sa vrtoglavom potpeticom, zahvaljujući ulozi Keri Bredšo, zaljubljenice u Blanikovu obuću, u pomenutoj seriji, pa ne čudi što je sada odlučila da lansira vlastitu kolekciju.
Nova linija cipela, koje će nositi inicijale Sare Džesike Parker, biće praćena kolekcijom tašni i mantila, a u kreiranju svih navedenih proizvoda glumici pomaže Džordž Malkemus, čelnik kompanije "Manolo Blanik".
"Pomalo ludo, ali mislim da su ljudi to očekivali od mene posebno zbog Keri Bredšo", kazala je Parker u izjavi za časopis "Vog".
"Biće to nove kombinacije boja koje se retko sreću, prelepe kombinacije za koje ćete poželeti da ih imate u svom ormanu", navela je ona, dodajući da će tašne biti inspirisane modom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.
Kolekcija "SJP" će se prodavati, zasad, isključivo u Americi, a cene će se kretati od 200 dolara za baletanke do 700 dolara za tašne.
Prema pisanju londonskog Telegrafa, ovo nije prvi glumičin izlet u svet mode. SJP je jedno vreme bila predsednica i kreativni direktor modne kuće "Halston heritejdž", poznate po tome što oblači veliki broj holivudskih zvezda.