Slobodno vreme
Moda
Odeća koju morate imati pre proleća
10.03.2014. 12:00
Izvor: B92
Odeća koju morate imati pre proleća
Neke modni trendovi se ponavljaju iz sezone u sezonu, a neki trendovi mogu dobro da nas iznenade. Izvukli smo one koji su se pokazali kao najtraženiji…
Neporubljene farmerke
Bez farmerki nikada i nikuda! Nose se iscepane, a još više – sa neporubljenim donjim rubom.

Suknja do ispod kolena
Ništa bez ovakve suknje, iako smo na nju već pomalo navikli zadnjih nekoliko sezona. Mislili ste možda da će se trend povući, ali nije i – neće.

Širi mantil
Navikli smo na klasične mantile koji se pojasom lagano stegnu u struku, ali novi trend su definitivno širi, predimenzionirani mantili.

Majica s cvetnim printom

Nosićete je uz uske farmerke ispod košulje ili uz kratku suknjicu A kroja, ali moraćete da je posedujete.

Čarape uz – štikle
Već smo se dosta nagledali ovog trenda kod slavnih zvezda pa čak i na crvenim tepisima. U izlozima su nove palete zanimljivih i romantičnih čarapica koje se nose upravo uz – štikle.

Pastelni kompletić
Suknja i sako u kompletu u, na primer, pastelnoj ružičastoj boji mogli bi vas savršeno služiti ovog proleća. Isprobajte u nekom lancu ulične mode. Nećete verovati koliko vas ova kombinacija može prijatno iznenaditi i iako zvuči kao večna klasika, ovo će biti vrlo atraktivan trend.

Platnene patike koje se samo navuku
Ravne cipele koje izgledaju gotovo poput papuča, ali i patike bez pertli, one koje se samo navuku na nogu, polako se uvlače u modu na način da se nose uz – suknje. Malo neobično, ali verujte, ovo će doći i na naše ulice pa se dobro pripremite.

Moderni predimenzionirani pulover
Blago predimenzionirani pulover možda već imate u ormaru. Ako ste kupili koji, bio je to pun pogodak jer će se i dalje nositi uz farmerke ili helanke, ali i mini suknjice i šortseve, od sportskih do prefinjenijih.