Slobodno vreme
Turistički vodič
Posetite 32. Sajam turizma u Beogradu
19.02.2010. 20:00
Izvor: Putovanja.info
Posetite 32. Sajam turizma u Beogradu
Ovogodišnji IFT Međunarodni sajam turizma biće održan od 24. do 28. februara u halama Beogradskog sajma. Prvog dana sajma, ulaz će biti dozvoljen samo predstavnicima medija i poslovnim partnerima.
32. Sajam turizma će biti održan u šest hala, na 32.600 m2 sajamskog prostora. Predstaviće nam se domaći i inostrani turoperatori, vlasnici smeštajnih kapaciteta, turističkih organizacija i rezervacionih sistema, a moći ćemo da vidimo i kakva je ponuda opreme za hotele i ugostiteljstvo, prirodnih atrakcija, kao i obrazovanja u turizmu i medijima.
Sajam će ugostiti izlagače iz 41 zemlje, a po prvi put će se posetiocima predstaviti Španija i Amerika. Ovogodišnja zemlja partner je Slovenija, iz koje poslednjih godina dolazi sve veći broj turista u Srbiju. Mnoge turističke agencije će odobravati popust za svoje letnje aranžmane.
Ono što će posebno biti akcentovano domaćim i inostranim posetiocima su ponude seoskog turizma Srbije. Osim seoskog, biće predstavljen i turizam na Dunavu.
Za ljubitelje vina i putovanja posebno zadovoljstvo će biti nova manifestacija, sajam vina, Beo Wine Fair 2010. koji će biti održan u halama 2B i 3A.
Putovanja.info će se i ove godine predstaviti na sajmu, a naš štand ćete naći na nivou C u Hali 2. Kao i prethodnih godina, moći ćete da uzmete naše kese kako biste se što lakše izborili sa nošenjem brojnih kataloga i brošura koje vas očekuju.
Cena pojedinačnih ulaznica za Sajam turizma biće 300, a grupnih 200 dinara (minimum 25 osoba). Posetioci za parking treba da izvoje 100 dinara za svaki započeti sat.